TRIVSEL OCH HÄNSYN

2021-01-06 12:30:27

Ta gärna en titt på våra trivselregler under rubriken "SNABBA SVAR: Störningar/Hänsyn" nedan till höger. Dom fastställdes redan 2013 och är lika aktuella idag.
Vänligen respektera reglerna för allas trivsel.

GRANAR VID SOPSUGEN

2021-01-04 10:57:24

Mimolett har idag plockat bort en gran som låg på deras terass. Uppenbarligen har den slängts ner från någon balkong och inte tagits om hand efteråt. Vill ni bli av med er gran så kan ni lägga den vid sopsugen så kommer vår gårdsskötare att ta hand om den därifrån. Släng inte ut granen från balkongen eller fönstret utan att ni har en på gården som ser att granen landar utan att skada någon eller något.
Allt som vi lämnar efter oss måste någon plocka bort. Det kostar pengar och det blir dyrare för vår förening och kan påverka våra månadsavgifter.

RÖKNING undanbedes

2021-01-01 23:17:09

Med hänsyn till medlems påpekande om att hävda att rökförbudet gäller vår gård är felaktigt, väljer vi att ändra i texten tills saken är utredd.
Vänligen undvik att röka i omedelbar närhet av entréerna.
Styrelsen

ELEMENTEN KALLA?

2020-12-30 12:46:19

Vi har i dagarna haft ett problem med vårt värmesystem som beror på brist på vätska i elementen. Vätskan fylldes på idag, onsdag och under dagen räknar vi med att ha värme i våra lägenheter igen.
Tänk på att lufta elementen enbart genom att släppa ut luften. När vätska visar sig, stäng genast luftningsventilen. Då får alla den värme dom har rätt till istället för element fyllda med luft.