Gästrum

FRÅGA: Har föreningen något Gästrum för uthyrning?

SVAR: Ja föreningen har ett Gästrum med en gemensam toalett och dusch. I rummet finns det en våningssäng och en enkelsäng med täcke och kudde till varje säng. Lakan, handdukar etc. ingår inte utan måste medtas.

FRÅGA: Vem får hyra Gästrum?

SVAR: Endast boende medlemmar i föreningen får boka. Uthyrningen får endast göras till den boende medlemmens besökande gäst/gäster.

OBS! Tänk på att Gästrummet inte är ett hotell utan endast avsedda att användas för korttidshyra av besökande till medlem i föreningen.

FRÅGA: Var finns Gästrummet?

SVAR: Gästrummet finns på entréplan direkt till höger i trapphus 57.

FRÅGA: Hur gör jag en bokning?

SVAR: Bokning sker i föreningens bokningssystem som bl.a finns på väggen i trapphusens entré. Gästrummet hyrs från kl.14.00 till kl.12.00 dagen efter. Bokning av Gästrum får göras med upp till max 4 dagar per månad. Bokningarna kan göras max 2 månader i förväg.

FRÅGA: När är senast som jag kan avboka för att inte bli debiterad.

SVAR: Avbokning måste senast dagen innan den aktuella bokade dagen för att debitering inte skall ske.

FRÅGA: Vad kostar det att hyra Gästrum och hur betalar man?

SVAR: Det kostar 250 kr/natt. Avgiften kommer automatiskt att debiteras separat i efterhand till den medlem som bokat via den ordinarie avgifts avin.

FRÅGA: Hur får jag tag på nycklarna?

SVAR: Inga nycklar behövs utan en "tagg" som respektive boende har kvitterat ur används. När den bokade tidpunkten är inne så fungerar "taggen" att öppna, såväl dörren i till Gästrum/Relax som till det bokade Gästrummet.

FRÅGA: Hur sköts städningen av Gästrummet?

SVAR: Den medlemmen bokat Gästrum har ansvaret för att rum och toalett är städad innan gästrummet lämnas. I städskåpet i Relaxen finns städartiklar.

FRÅGA: Finns det något annat som man bör veta om eller tänka på när man hyr ett Gästrum?

SVAR:
  • Ingen form av matlagning är tillåten.
  • Barnvagnar och andra skrymmande föremål får inte placeras i trapphuset då de kan försvåra vid brand och olyckor.
  • Av hänsyn till andra är rökning och husdjur inte tillåtna. Rökning är inte heller tillåten i hissar, inne i och omedelbart utanför entréer eller andra gemensamma utrymmen. Tänk på att rök sugs in i ventilationstrummor vid entréerna.